top of page


Puerto Azul - Bello Horizonte, La Nucia

Eksklusivt leilighetsprosjekt bestående av 42 moderne leiligheter, er under oppføring ca. 3 km fra Altea sentrum og stranden! 

Disse flotte leilighetene med 2 eller 3 soverom og 2 eller 3 bad, har tilgang til private terrasser med en koselig "lounge" atmosfære og fellesarealer med utendørs svømmebasseng og vakre hager.

For å skjemme bort kundene våre ytterligere, har vi lagt til et velværeområde til prosjektet, bestående av et utendørs og innendørs svømmebasseng, badstue, treningsstudio og tyrkisk bad m.m.

La Nucia er flere ganger kåret til Europas idrettsby, og Altea som en kulinarisk by, kjent for sine mange restauranter, de koselige gatene i den pittoreske «gamlebyen» hvor du kan se malere og andre kunstnere "live".

Shopping, men også vakre naturvandringer, fossefall og opplevelsesturer scorer svært høyt i denne regionen.

Det blågrønne vannet i havet og de vakre strendene med steinete kystlinje og fantastisk fauna gir deg lyst til å snorkle, slappe av på stranden eller på padlebrett. Du kan også ha det gøy på en av de mange strandbarene. For dyreelskere er det noen hundevennlige strender hvor du kan nyte strandlivet med kjæledyret ditt.

Dette prosjektet ligger i et attraktivt og rolig strøk beliggende 5 minutter fra stranden, restauranter, butikker, marinaer, 10 golfbaner, 2 minutter fra legesenteret, 10 minutter fra natur- og fornøyelsesparker og mye mer . Kort sagt, et lite paradis under den spanske solen hvor monotoni ikke eksisterer, siden regionen har det beste mikroklimaet med 320 solskinnsdager.

Alt dette gjør boligprosjektet "Puerto Azul" til en av de beste investeringene du kan gjøre i Spania, hvor du også kan nyte ekstra fordeler som personlig tilpassede tjenester og nøkkelhåndtering. Underjordisk parkeringsplass og bod inkludert.

Vi er stolte av å kunngjøre at våre erfarne arkitekter allerede har vunnet flere priser for bærekraft, isolasjon og innovasjon.
Alle leilighetene er høyteknologiske og utstyrt med de siste trendene innen kjøkken, bad, gulv og all slags tilleggstilbehør. Vi jobber kun med kjente og kvalitetsmerker.


PRISER FRA:  375.600 euro

VISTA EXTEIROR NOCTURNA - 05_12_2022.jpg
TAX-AMXr.jpeg
aHPm5Vu4.jpeg

Empower
Growth

Leilighet 2

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

1.jpg

Leilighet 3

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

1.jpg

Leilighet 3

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

1.jpg

Leilighet 4

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

1.jpg