top of page

TURQUESA HOMES - BOLIGPROSJEKT I ALFAZ PÅ COSTA BLANCA NORD.

 

TurQuesa Homes prosjektet ligger i det velkjente "Skandinaviske" området Alfáz del Pi på Costa Blanca Nord.

Bare noen få kilometer unna ligger stranden i Albir, hvor det krystallklare vannet og Sierra Helada med turmuligheter og aktiviteter gjør det ansett som et av de beste områdene i Costa Blanca.

I nærheten av boligene ligger det urbane sentrumet i Alfaz del Pí, som innfrir  alle nødvendige krav til ditt nye hjem, som det ekstraordinære klimaet, med mer enn 300 solskinnsdager i året, dets gastronomiske tilbud, kvaliteten på tjenestene og infrastrukturen generelt.

Det er også to prestisjefylte norske skoler samt en skandinavisk klubb i området, som allerede har eksistert i et halvt århundre.
 

Dette er et unikt og innovativt prosjekt basert på minimum miljø effekt som betyr lavere CO2-utslipp i konstruksjonen, minimum energiforbruk og en mer bærekraftig og effektiv bruk av ressurser.

 

Bærekraftig konstruksjon, designet i dag for å ta vare på fremtiden!

 

Energibesparende byggemetode med isolerte trelementer. Sparer opp til 70% i forhold til gjennomsnittlig energiforbruk i Spania!

 

God innendørs luftkvalitet pga systemet med trepaneler og «pustende» elementer gjør at huset har en kontinuerlig luftstrøm uten å miste energi som resultat.

 

Legg til de personlige valgene du ønsker i hjemmet ditt og lag det perfekte hjem for å nyte livet:

 

Få enda bedre plass ved å legge til en kjeller til hjemmet ditt, som også vil ha naturlig lys takket være en "English patio".

Et bioklima kan innlemmes i huset ditt med pérgola med justerbare lameller, bioklimatiske Mallorkanske skodder og persienner for å gjøre ditt hjem så effektiv som mulig og redusere din energiregninger.
 

Litt mer komfort med gulvvarme i hele huset.

Legg til et stilig solseil til din private parkering område for å beskytte bilen din.

Fullfør hjemmet ditt med nøye planlagt indirekte belysning i oppholds - rom og bad for å skape eksepsjonelle atmosfærer.

Vi stiller de beste fagfolkene til din disposisjon for interiørdesign som tilpasses og optimaliser alle rom i hjemmet ditt og får den mest effektive versjonen av boligens muligheter.

 

INNHOLD OG AREAL:

Eks. hus nr. 2:

Tomt 351 m2. Bebygget areal 232,68 m2. Bruksareal 164,43 m2. Basseng 28 m2, valgfri kjeller 47,26 m2, hageareal 75,25 m2 og parkering 42.6 m2.

 

1. etasje inneholder entrè/trapp, wc, stue/kjøkken m/utg. til terrasse og basseng, hovedsoverom m/eget bad. 2. etasje inneholder gang, 2 soverom, bad og terrasse.

DEMOHUS FERDIG BYGGET! TA KONTAKT FOR VISNING!

 

PRISER FRA 595.000 euro!

Orange 2024-04-24 1.43.04ÔÇ»PM.jpg
Pink 2024-04-24 8.57.12ÔÇ»PM.jpg
bottom of page