Boligagenten Costa Blanca Nord

    Din rådgiver - din trygghet       

Flott leilighet i moderne leilighetsbygg, "Recidencial La Ribera" oppført i 2009/11 med høy standard selges! Best beliggenhet på solsiden i 3 etasje med utsikt mot Mar Menor og La Manga! Inneholder 2 soverom, stue med åpent kjøkken og 2 bad og solrik terrasse på ca. 15 m2! Praktisk innredet med bl.a. spesialtilpasset innredning. Alt av møbler og utstyr medfølger!


Bygget har 43 leiligheter, 2 heiser fra garasje til 5. etasje, aut. portåpner, A/C kaldt og varmt, solarpanel for oppvarming av vann, el. kalkfilter for hovedkran og 12 ltr drikkevanntank med ekstra filter, fiberkabel opp til 300 MB, callinganlegg, stort svømmebasseng med jacuzzi, barnebasseng, stort grøntanlegg og garasjeplass i kjeller! I tillegg er det en kaffe/lunsjbar på gateplan mot bassengområdet!


Leiligheten ble oppgradert og påkostet betydelig da nåværende eier flyttet inn i 2011!


Fra leiligheten er det 10 min gange til sentrum i Lo Pagan, 3-4 min gange til første restaurant og ikke minst, kun ca. 350 m til de herlige strendene ved Mar Menor og ca. 20 min kjøretur til flyplass!


I tillegg er et naturlig "spasenter" i gåavstand fra leiligheten hvor man kan bade i saltkulp og ta gjørmebad, noe som er meget populært og helsebringende, særlig hvis man har hudproblemer!


Leiligheten er perfekt som feriebolig og/eller utleieobjekt! Pris kun 179.000 euro!