Boligagenten Costa Blanca Nord

    Din rådgiver - din trygghet       

HUSPRISENE FORTSETTER Å STIGE I SPANIA!

PRISENE PÅ NYE OG BRUKTE BOLIGER I SPANIA HAR ØKT MED 3,7 % I JULI, EN OPPNÅDD VERDI SOM VI IKKE HAR SETT SIDEN 2003!

BOLIGER VED MIDDELHAVSKYSTEN HAR HATT EN ØKNING SOM ALDRI FØR, MED EN HEIDUNDRENDE STIGNING PÅ 5,8 % !Husprisene steg med 3,7 % sammenlignet med Juli 2016


I følge data fra den siste eiendomsraporten fra Tinsa, steg husprisene med 3,7 % i Juli 2017 sammenlignet med samme periode i fjor!
 
Disse dataene bekrefter den oppadgående tendensen i husprisene, som startet i 2013, og plasserer utviklingen på samme nivå som i 2003!

Til dags dato, med henblikk på maksimumspriser før starten på boligkrisen in 2007, har boliger i Spania tapt 39,2 % av sin verdi!

Husprisene ved Middelhavskysten har økt med gjennomsnittlig 5,8 % siden begynnelsen på året!

Middelhavsområdet er lederen når det gjelder prisstigningen på hus, med sine gjennomsnittlige 5,8% siden starten på 2017!

Men på den annen side, så er det fremdeles det området i Spania som ble hardest rammet av krisen, med prisfall på 45,8% de siste 10 årene!

Eiendomsprisene stiger raskt!

Prognosene for veksten i gjennomsnittlig eiendomsverdi for 2017 i Spania, er en økning på 8% - hovedsaklig takket være stabilisering av den økonomiske veksten, nye arbeidsplasser, lav rente, lånemarkedet og utenlandsk etterspørsel!

Dersom du vurderer å kjøpe bolig og du ikke vil gå glipp av muligheten til å gjøre en god handel, anbefales det med bakgrunn i de gitte data, å kjøpe nå - før prisene stiger videre!